Ammattilaiset

Helppoa ja nopeaa rakentamista
Parhaan palvelun takaamiseksi tuotteemme on jaoteltu sekä rakennusliikkeille,  taloyhtiöille ja isännöitsijöille sekä suunnittelijoille ja julkisille rakennuttajille soveltuviin ryhmiin. Palveluksessanne on pitkän kokemuksen omaava myynti- suunnittelu- sekä tuotantohenkilöstö.
Kaikki tuotannossamme olevat rakenteet ja yksityiskohdat ovat harkittuja, viimeisteltyjä ja turvallisia ratkaisuja - ja mahdollisimman pitkälle esivalmistettuja.
Sekä kippi- ja pariovemme että teräsrunkoinen autotallirunkojärjestyelmämme ovat CE-merkittyjä.RAKENNUSLIIKKEET
Asiakkaan tarpeiden mukainen toimitus - kilpailukykyinen hinta
Pisarin tuotteet ovat pitkäikäisiä, kestäviä, ympäristöönsä sopivia ovia, autotalleja ja -katoksia ja muita rakenteita. Pohjana on pitkä kokemus yhteistyöstä suurten ja pk-ammattirakentajien kanssa.

Pisari-ovet nopeina toimituksina, nopeasti asennettuina
Teräsrunkoiset kippiovet ja pariovet ovat CE-merkittyjä, asennusvalmiita elementtejä. Valmistamme ovet asiakkaan mittojen mukaisesti, joten ne soveltuvat erinomaisesti myös saneerauskohteisiin.
Ovituotteemme:
saneerausovet
kippiovet
saranapariovet
varaston ovet ja väliovet
verkko-ovet (myös verkkoväliseinät)

Laaja mallisto autotalleja, autokatoksia ja varastoja
Pitkälle esivalmistetut elementit ja tarkkaan hiotut yksityiskohdat mahdollistavat nopean ja kustannustehokaan asentamisen. Puurunkoisissa, eristettävissä rakenteissa käytämme korkealuokkaisia, CE-merkittyjä raaka-aineita. Teräsrunkoisissa elementeissä käytämme kuumasinkittyjä avo- ja putkiprofiileja sekä CE-merkittyjä ulkoverhousmateriaaleja. Teräsrunkoiset rakenteemme tulevat CE-merkinnän piiriin 1.7.2014 alkaen. Voimme toimittaa kaikki pihapiiriin kuuluvat ulkorakennukset kuten kiinteistövarastot, pyöräsuojat ja jätekatokset yhtenäisen yleisilmeen saavuttamiseksi.
Autotallit, -katokset ja varastot:
teräsrunkoiset riviautotallit, -katokset ja varastot
puurunkoiset riviautotallit, -katokset ja varastotTALOYHTIÖT JA ISÄNNÖITSIJÄT
Toimivat tuotteet - vähäinen huoltotarve
Pisari valmistaa ja asentaa pitkäikäisiä, toimivia, ympäristöönsä sopivia ovia, autotalleja ja -katoksia kilpailukykyiseen hintaan. Tuotteidemme huoltotarve on vähäinen ja kunnossapito helppoa. Valitsemalla Pisarin tuotteet vältetään ylimääräisiä huoltotarpeita ja niistä aiheutuvia jälkikustannuksia.

Sujuvaa rakentamista - sujuvaa asumista
Pisari teräsrunkoiset autotallit, -katokset sekä yhteensopivat varastot ja jätekatokset viimeistelevät kiinteistöjen piha-alueet ja tekevät asumisesta toimivaa ja viihtyisää. Vakiomallistostamme löytyvät sekä harja- että pulpettikattoiset rakennukset puu- tai teräsohutlevyprofiililla verhoilluilla seinäelementeillä. Helpoimmillaan rakennukset voidaan pystyttää suoraan valmiina olevan paikoitusalueen päälle - jopa rakennusten porrastaminen kaltevalle pinnalle on mahdollista! Elementtiratkaisut mahdollistavat nopean ja helpon pystytyksen.
Autotallit, -katokset ja varastot:
teräsrunkoiset riviautotallit, -katokset ja varastot vakiorakenteilla
porrastetut teräsrunkoiset riviautotallit, -katokset

Sujuvat saneerauskohteet
Pisari teräsrunkoiset ovet saadaan sopimaan täydellisesti saneerauskohteeseen. Jokainen ovi valmistetaan meillä tilauskohtaisesti, joten mitat, ulkoverhous ja tekniset varusteet on mahdollista toteuttaa juuri kohteeseen soveltuvina.
Uusimpia tuotekehittelymme helmiä on saneerauskynnys, jolla saadaan nopeasti ja edullisesti rapautunut kynnysalue viimeisteltyä.
Saneeraustuotteemme:
saneerausovet
saneerauskynnysSUUNNITTELIJAT
Laaja mallisto autotalleja, autokatoksia ja varastoja
Pitkälle esivalmistetut elementit ja tarkkaan hiotut yksityiskohdat mahdollistavat nopean ja kustannustehokaan asentamisen. Puurunkoisissa, eristettävissä rakenteissa käytämme korkealuokkaisia, CE-merkittyjä raaka-aineita. Teräsrunkoisissa elementeissä käytämme kuumasinkittyjä avo- ja putkiprofiileja sekä CE-merkittyjä ulkoverhousmateriaaleja. Teräsrunkoiset rakenteemme tulevat CE-merkinnän piiriin 1.7.2014 alkaen. Voimme toimittaa autosuojien lisäksi kaikki pihapiiriin kuuluvat ulkorakennukset kuten kiinteistövarastot, pyöräsuojat ja jätekatokset yhtenäisen yleisilmeen saavuttamiseksi.
Autotallit, -katokset ja varastot:
- teräsrunkoiset riviautotallit, -katokset ja varastot vakiorakenteilla
- teräsrunkoiset riviautotallit, -katokset ja varastot asiakkaan julkisivuilla
- puurunkoiset riviautotallit, -katokset ja varastot
- elementtikokojen vaikutus rakennuksen mittoihin (DWG)

Teräsrunkoiset ovet
Teräsrunkoiset Euro-Kippari kippiovet ja Saranapariovet ovat CE-merkittyjä, asennus- ja toimintavalmiita elementtejä. Valmistamme ovet asiakkaan mittojen mukaisesti, joten ne soveltuvat erinomaisesti myös saneerauskohteisiin. Uusimpia tuotekehittelymme helmiä on saneerauskynnys, jolla saadaan nopeasti ja edullisesti rapautunut kynnysalue viimeisteltyä.
Myös ulkoverhous ja tekniset varusteet on mahdollista toteuttaa juuri kohteeseen soveltuvina.
Pisari-ovet asennetaan oikeaoppisesti lämpökatkon kohdalle.
Ovituotteemme:
saneerausovet
saneerauskynnys
kippiovet
pariovet
varaston ovet ja väliovet
verkko-ovet
detaljit (DWG)
räätälöidyt IV-säleetJULKINEN SEKTORI
Ratkaisut asiakkaiden tarpeiden mukaan
Helppoa ja nopeaa rakentamista - kilpailukykyisesti, puolen vuosisadan kokemuksella.
Pisari  valmistaa autotallit, autokatokset, varastot ja muut piharakennukset asiakkaan tilauksen mukaisesti. Laajat vakiomallistomme helpottavat ratkaisujen tekemisessä – tarvittaessa myös räätälöidyt tuotteet. Tuotteemme ovat pitkäikäisiä, helppohoitoisia ja helppoja asentaa. Tuotteemme edistävät  rakennetun ympäristön toimivuutta ja pihapiirin esteettisyyttä ja viihtyisyyttä.
Pitkälle esivalmistetut rakennustoimitukset ja tarkkaan hiotut yksityiskohdat mahdollistavat nopean ja kustannustehokaan asentamisen. Puurunkoisissa, eristettävissä elementtirakenteissa käytämme korkealuokkaisia, CE-merkittyjä raaka-aineita. Teräsrunkoisissa elementeissä käytämme kuumasinkittyjä avo- ja putkiprofiileja sekä CE-merkittyjä ulkoverhousmateriaaleja. Teräsrunkoiset rakenteemme tulevat CE-merkinnän piiriin 1.7.2014 alkaen. Asiakkaan mittojen mukaan toteutettavat kippi- ja saranapariovemme ovat olleet CE-merkittyjä 1.7.2013 alkaen.
Tuotteemme:
ovet
autotallit, autokatokset ja varastot

riviautotallit
muut tuotteet, kuten jätesuojat, pihavarastot