Autotallit, autokatokset ja varastot omakotitaloihin

Pisari valmistaa sekä teräs- että puurunkoisia elementtirakennuksia. Näiden suurimmat erot ovat perustusratkaisuissa ja lämmöneristettävyydessä. Lähtökohtana on aina asiakkaan tarvitseman tilan käyttötapa. Voimme toimittaa autotallien ja varastojen lisäksi kaikki pihapiiriin kuuluvat ulkorakennukset kuten kiinteistövarastot, pyöräsuojat ja jätekatokset yhtenäisen yleisilmeen saavuttamiseksi. Rakennusluvan  selvittyä rakennus saadaan toimitettua asiakkaalle 2-5 viikon sisällä.

Kaikki tuotannossamme olevat rakenteet ja yksityiskohdat ovat harkittuja, viimeisteltyjä ja turvallisia ratkaisuja. Mahdollisimman pitkälle esivalmistetut elementit mahdollistavat nopean ja kustannustehokkaan asentamisen.

Yhtenä johtoajatuksistamme on säästää asiakkaamme aikaa – toimitussisältömme ovat sen vuoksi markkinoiden laajimpia.

Rakennusprojektin aloittaminen ja eteneminen mietityttää monia, joten olemme laatineet asiakkaidemme tarpeisiin vinkkilistan rakennushankkeen läpiviemisestä.Teräsrunkoiset autotallitTeräsrunkoiset autotallit, autokatokset ja varastot voidaan helpoimmillaan asentaa suoraan liikennealueen rakennekerrosten, kuten asfaltin päälle, muutkin perustamistavat ovat mahdollisia. Seinäelementtien ulkoverhous on vakiona joko värillistä teräsohutlevyprofiilia tai puuvalmista pystypaneelia. Laajaan pohjamallistoon saadaan vielä lisää vaihtoehtoja eri elementtikokoja yhdistelemällä. Nämä rakennukset ovat aina eristämättömiä. Toimitus sisältää rakennuksen pääpiirustukset, asennusohjeet ja kaikki vakiorakenteet kiinnikkeineen perustuksista ylöspäin (ei sisällä kattovesijärjestelmää, kattoturvatuotteita, ankkurointikiinnikkeitä eikä lukkopesiä). Teräsrunkoiset rakennukset ovat todella nopeita pystyttää - isotkin mallit jopa yhden päivän aikana!

Puurunkoiset autotallitPuurunkoiset autotallit, autokatokset ja varastot pystytetään aina perustuksien päälle. Seinäelementtien ulkoverhous on vakiona puuvalmista pystypaneelia. Vakiomalleissa ulkoverhouspanelointi on juoksutettu siten, että elementtisaumat eivät jää näkyviin. Rakennukset on saatavissa eri valmiusasteisina ja eri laajuisilla toimitussisällöillä - asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Mallisto on saatavissa eristettynä, eristevalmiudella tai eristämättömänä. Monipuolisen pohjamalliston lisäksi toteutamme tarvittaessa kohteita asiakkaan omilla mitoilla. Pisarin oman tuotekehittelyn tuloksena on syntynyt uretaanieristetty seinärakenne, joka mahdollistaa eristetyissä rakenteissa markkinoiden tehokkaimmat neliöt!