Muut tuotteet

Valikoimistamme löytyvät autotallien lisäksi kaikki pihapiiriin kuuluvat ulkorakennukset kuten kiinteistövarastot, pyöräsuojat ja jätekatokset yhtenäisen yleisilmeen saavuttamiseksi. Rakennusluvan  selvittyä rakennus saadaan toimitettua asiakkaalle 2-5 viikon sisällä.

Kaikki tuotannossamme olevat rakenteet ja yksityiskohdat ovat harkittuja, viimeisteltyjä ja turvallisia ratkaisuja. Mahdollisimman pitkälle esivalmistetut elementit mahdollistavat nopean ja kustannustehokaan asentamisen.

Teräsrunkoiset rakennukset voidaan helpoimmillaan asentaa routimattomalle pihalle liikennealueen rakennekerrosten varaan.

Yhtenä johtoajatuksistamme välttää jatkuvaa rautakauppassa pyörimistä – toimitussisältömme ovat tämän vuoksi markkinoiden laajimpia.


JÄTESUOJAT, ROSKAKATOKSET, KIINTEISTÖVARASTOT JA PYÖRÄSUOJAT
Seinäelementtien ulkoverhous on vakiona joko värillistä teräsohutlevyprofiilia tai puuvalmista pystypaneelia.  Hyvän ilmanvaihdon takaamiseksi jätesuojien seinän yläosa verhoillaan usein reikälevyllä tai verkolla.

Rakennuksia valmistetaan sekä harja- että pulpettikattoisina. Laajaan pohjamallistoon saadaan vielä lisää vaihtoehtoja eri elementtikokoja yhdistelemällä. Nämä rakennukset ovat aina eristämättömiä.

Toimitus sisältää rakennuksen pääpiirustukset, asennusohjeet ja kaikki vakiorakenteet kiinnikkeineen perustuksista ylöspäin (ei sisällä kattovesijärjestelmää, kattoturvatuotteita, ankkurointikiinnikkeitä ja lukkojen sarjoituksia). Teräsrunkoiset rakennukset –päivässä pystyyn!

pohjamallit jätesuojat
pohjamallit pyöräsuojat
kuvagalleriaSIIRTOTALLIT
Asiantuntijan suunnittelemat hevosten siirtotallit ovat mitoitetut sekä hevosten että hoitajien tarpeet huomioiden. Teräsrunkoisia rakennuksia valmistetaan sekä harja- että pulpettikattoisina. Pohjamallia voidaan muokata myös ponille sopivaksi, jolloin tilaa jää myös varusteille. Nämä rakennukset on eristetty tehokkaalla 50mm polyuretaanilla. Ilmanvaihtoaukotukset ovat valmiina rakenteessa. Siirtotalli toimitetaan asiakkaalle toimintavalmiina (mahdollisista LVIS-töistä vastaa tilaaja).

pohjamallit
kuvagalleriaRANGE-KATOKSET
Kaarikattoisissa range-katoksissa on tarkkaan mietitty golffarin tilantarvetta ja turvallisuutta. Kaarikatto ja teräsrakenteet ovat valmiiksi maalattuja. Toimitus sisältää kantavan vesikatteen, kantavat seinärunkorakenteet , suojaseinämän ja terassilaudoituksen alusrakenteineen. Tarvikkeet toimitetaan kasausvalmiina irtotavaroina. (Lyöntimatto ei sisälly toimitukseen) Rakennuksen pystytys on helppoa ja sujuu ilman erikoistyökaluja vaikka talkooporukalta.

pohjamallit
kuvagalleriaVERKKO- JA REIKÄLEVYVERHOUKSET
Verkkorakenteita käytetään sekä ulkoverhoukseen että sisäpuolisiin tilajakoihin.

Kun rakennusoikeutta ei ole käytettävissä, voidaan katosrakenteita verhoilla siten, että rakenteista 30% jää avoimeksi. Näin voidaan toteuttaa esim. jälkikäteen ilmenevä autopaikkojen suojaustarve.

Verkkoelementeillä voidaan myös toteuttaa parkkihallien sisäpuolinen tilanjako. Nämä kohteet mitoitetaan ja tarjotaan yleensä mittauskäynnin perusteella.

 

VERKKO-OVET

-Euro-Kipparin tai saranaparioven rungolla
-4mm sinkitty teräsverkko #50*50 silmäjaolla
-Kohteisiin, joissa ei ole rakennusoikeutta jäljellä umpitallin rakentamiseen, autokatoksien suojaamiseen jälkikäteen, parkkihallien ovet ja väliseinät
-toimitus

VINKKI!
Katos katsotaan avoimeksi, kun 30% seinäalasta on avointa, jolloin se ei vie rakennusoikeudessa määriteltyjä kerrosalaneliöitä.